08/30/12 21:09
(http://pressclub.bg)

За големите проблеми в малките обществени поръчки на МЗХ (на живо)

Мирослав Найденов - ПР-и

Големите проблеми с малките поръчки в Министерството на земеделието. Това е темата на дискусия с участието на журналисти от няколко медии, които обединяват усилия, за да осветлят непрестанните скандали с обществени поръчки в земеделското министерство.
PIA News Agency е съорганизатор на дискусията, ще я заснеме и излъчва на живо тук: http://aym.pressclub.bg
Предаването ще се излъчва на живо едновременно на сайтовете наOFFNews.bgОтворен парламент,PIA News AgencyГневни Млади Хора,„Сега“ и БГНЕС, както и по OFFRoad Radio. В предаването ще участват: Антоанета Цонева от „Отворен парламент“ –  блогът, който пръв разкри, че Земеделското министерство е дало 94 000 лева за изработка на профили на Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) в иначе безплатните Фейсбук и Туитър. Марияна Конова от БГНЕС – информационната агенция, която разкри фирмата и хората, които са прибрали парите от странната поръчка. Таня Петрова от „Сега“ – вестникът, който разкри, че спечелилата поръчката за Фейсбука фирма „Кей Ем Ком“ и 25-годишната й шефка Кристина Спасова, са се е сдобили с 2 апартамента и 166 ниви. Владимир Йончев от OFFNews.bg – новинарският сайт, който разкри, че младата пиарка вече е собственик на завод в Берковица. Както и че Кристина Спасова е получила 35 000 лв., за да рекламира динозаври в с. Дорково. Парите са от ОП „Регионално развитие“, където Спасова е работила преди време. Отправена бе покана и към пресцентъра на МЗХ в предаването да се включи шефът на пресслужбата Мирослав Иванов или определен от него експерт, но те заявиха, че няма да изпращат свой представител в предаването, както и че не желаят да бъде включен техен служител по телефона.
Публикувана на 08/30/12 21:09 http://pressclub.bg/society/20120831/news-111642
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване