08/30/12 13:42
(http://radiomilena.com/)

Камило Плачи застава начело на националния по волейбол

kamilo plachi 300x182 Камило Плачи застава начело на националния по волейбол Камило Плачи е новият старши треньор на националния отбор на България по волейбол. След тайно гласуване на Управителният съвет на федерацията, досегашният помощник-треньор изпревари Найден Найденов с един глас.

На Плачи ще бъде предложен договор за четири години. Той няма да има право да води клубен отбор и вече има зададени цели.

Преди днешния избор на УС Найден Найденов категорично обяви, че няма да е помощник на Плачи, в същото време италианецът отрече обратния вариант.

 Камило Плачи застава начело на националния по волейбол

bookmark Камило Плачи застава начело на националния по волейбол svejo Камило Плачи застава начело на националния по волейбол google Камило Плачи застава начело на националния по волейбол delicious Камило Плачи застава начело на националния по волейбол stumbleupon Камило Плачи застава начело на националния по волейбол facebook Камило Плачи застава начело на националния по волейбол Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване