08/30/12 12:57
(http://www.klassa.bg/)

Международен технически панаир Пловдив

Бойлери, осигуряващ отоплението на дома, са сред новостите за българския пазар, които ще бъдат показани на Международния технически панаир в Пловдив, съобщиха от панаира, цитирани от агенция Фокус. Той ще се проведе от 24 до 29 септември 2012 г., а досега заявки за участие са подали фирми от 42 държави.
Съоръжението представлява специален съд, комбиниращ бойлер за гореща вода и буфер за отопление. Подгрява едновременно хигиенична вода за битови нужди и за домашната отоплителна инсталация, обясняват от българската фирма „Нови енергийни системи“, чиято разработка е иновативният продукт. Той е в два варианта и използва различни източници на енергия.
Предприятието ще представи и новост от европейски мащаб в рамките на Международната изложба за енергетика и екология „Енеко“. Това е котелът за твърдо гориво с електронно управление BURNiT WBS Active, предназначен за отопление на средни и големи помещения. Към него може да се монтира газова, нафтова или пелетна горелка.
Модерни икономични системи за отопление и климатизация ще демонстрират над 40 изложители, които са сред участниците в „Енеко“. Една от тях е системата за централна вентилация на жилищни и бизнес сгради „Mono tube UltraSilence system ELS“ - европейска новост, представена от българската фирма „Фидокс“. О
Новост за европейския пазар са и апаратите за пречистване на питейна вода за бита на италианската компания „RG Italia Production”.
Това са част от модерните продукти, които ще може да се видят в Международната изложба за технологии и управление на водите „Акватех“. Повечето фирми са ориентирани към съвременните методи и техника за пречистване на битови, промишлени и дъждовни води. Станции, базирани изцяло на биотехнологии и работещи без ток, презентира българската фирма „Биорок“. Новост за нашия пазар са измервателните уреди за определяне на състава и качеството на водата, които предлага компанията от Китайско Тайпе „Гон До Електроник“.
Освен разработки за екологията, енергетиката и водите, в най-големия форум за инвестиционни стоки и технологии в Югоизточна Европа ще бъдат показани най-новите тенденции в областта на машиностроенето, строителството, химията, електротехниката и електрониката, информационните технологии, автомобилната индустрия, транспорта и автосервизното оборудване, минната промишленост. Очаква се над 100 000 гости от страната и чужбина да посетят изложението, което се организира от Международен панаир Пловдив.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване