08/31/12 17:31
(http://radiomilena.com/)

7.9 по Рихтер удари Филипините

zemetras 300x225 7.9 по Рихтер удари ФилипинитеГолямо земетресение с магнитуд 7,9 разтърси морето източно от Филипините и беше издадено предупреждение за цунами за архипелага, Индонезия, Тайван и Япония, съобщиха американски сеизмолози.

Американският геофизичен институт съобщи, че трусът е бил установен на дълбочина от 34 км и е регистриран в 20,47 ч местно време (12,47 ч по Гринуич) на около 139 км източно от град Суланган.

Издадено е предупреждение за цунами и за Папуа Нова Гвинея и Гуам, задействано е и наблюдение за цунами на Соломоновите острови, Маршаловите острови и Науру, съобщи Тихоокеанският център за предупреждение за цунами.

Центърът съобщи, че генерираните от земетресението вълни би трябвало да ударят най-напред Индонезия./actualno.com/

 7.9 по Рихтер удари Филипините

bookmark 7.9 по Рихтер удари Филипинитеsvejo 7.9 по Рихтер удари Филипинитеgoogle 7.9 по Рихтер удари Филипинитеdelicious 7.9 по Рихтер удари Филипинитеstumbleupon 7.9 по Рихтер удари Филипинитеfacebook 7.9 по Рихтер удари ФилипинитеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване