08/31/12 17:04
(http://radiomilena.com/)

Официално: Димитър Бербатов вече е играч на Фулъм

berbatov 300x221 Официално: Димитър Бербатов вече е играч на ФулъмДимитър Бербатов вече официално е играч на Фулъм. Това обяви  официалният сайт на лондончани, с което сложи край на тридневната сага, разиграла се около трансфера на българина. Договорът на нападателя ще бъде за две години.

Само в рамките на броени часове Берба бе близо последователно до Фиорентина, Ювентус, Фулъм и дори бившия му клуб Тотнъм. Още вчера мениджърът на „котиджърс“ Мартин Йол разкри, че се е договорил с Бербатов и нападателят трябва единствено да премине медицински тестове, преди да финализира преминаването си на „Крейвън Котидж“. Тази сутрин обаче мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън разбуни духовете, заявявайки, че българинът може да премине къде ли не, в това число и в стария си клуб Тотнъм. Това веднага породи слуховете, че президентът на „шпорите“ Даниел Леви преговаря с представители на Берба и ще се опита да го измъкне изпод носа на Фулъм. Цял ден пък сайтът на „котиджърс“ мълчеше относно трансфера на бившия капитан на българския национален отбор. Досега!

Мартин Йол и Бербатов ще работят за втори път заедно, след като преди 2006 година именно холандецът привлече нападателя в Тотнъм от Байер (Леверкузен). Възможно е голмайсторът на българския национален отбор за всички времена да дебютира за новия си клуб още утре в дербито срещу Уест Хам.

„Доволен съм, че подписах с Фулъм и ще мога да работя отново с Мартин Йол. Веднага след като разбрах за интереса на Фулъм, беше лесно да взема решение. Впечатлен съм от обстановката тук – хората ме накараха да се почувствам добре дошъл. Личи си, че в клуба цари много близка и приятелска атмосфера – нямам търпение да започна“, бяха първите думи на Бербатов като играч на Фулъм.

 Официално: Димитър Бербатов вече е играч на Фулъм

bookmark Официално: Димитър Бербатов вече е играч на Фулъмsvejo Официално: Димитър Бербатов вече е играч на Фулъмgoogle Официално: Димитър Бербатов вече е играч на Фулъмdelicious Официално: Димитър Бербатов вече е играч на Фулъмstumbleupon Официално: Димитър Бербатов вече е играч на Фулъмfacebook Официално: Димитър Бербатов вече е играч на ФулъмСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване