09/03/12 14:04
(http://radiomilena.com/)

Задържан е заподозрян в извършеното убийство

Към момента е задържан заподозрян в извършеното през тази нощ в района на х-л “Гларус” в Слънчев бряг убийство, при което бе отнет живота на 30 годишната М.З. от Самоков, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР Бургас. Работено е по няколко версии, от които като водещата се очертава – “неизяснени междуличностни взаимоотношения и ревност”.

В резултат на проведените процесуално-следствените действия е намерено и иззето оръжието на престъплението – нож, с който са нанесени няколко прободни рани в дясната половина на тялото на убитата, както и порезни рани по дясната ръка на нейния спътник – 18 годишния С.К. от Несебър, управлявал л.а. “Ауди Q 7”, с варненска регистрация, в който жертвата е нападната.

Към момента продължават разпитите на свидетели, събирането на веществени доказателства и назначаването на експертизи.

Работата по случая продължава от служители от сектор “Криминална полиция” към ОДМВР – Бургас и служители от Районно управление “Полиция” – Несебър.

 

 Задържан е заподозрян в извършеното убийство

bookmark Задържан е заподозрян в извършеното убийствоsvejo Задържан е заподозрян в извършеното убийствоgoogle Задържан е заподозрян в извършеното убийствоdelicious Задържан е заподозрян в извършеното убийствоstumbleupon Задържан е заподозрян в извършеното убийствоfacebook Задържан е заподозрян в извършеното убийствоСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване