09/04/12 14:06
(http://radiomilena.com/)

Млад мъж не се подчинява на полицейски автопатрул

police52 300x300 Млад мъж не се подчинява на полицейски автопатрулНа 04.09.т.г. в 04.00 часа в гр.Бургас на бул. «Захари Стоянов», автопатрул при Четвърто Районно управление «Полиция» – Бургас подава звуков и светлинен сигнал, за да спре за проверка лек автомобил  Ровър с бургаска регистрация, за който по-късно е установено, че е  собственост  на 60 годишната С.Х. от с.Черни връх, общ.Камено. Водачът на лекия автомобил не се подчинява и се опитва да избяга в посока за гр. Средец, като увеличава скоростта си. Патрулът последва автомобила, като през цялото време му подава звуков и светлинен сигнал. Едва на около 200м  преди разклона за с. Константиново управляващият л.а. Ровър спира,  водачът на служебното МПС излиза от патрулния автомобил и се насочва към нарушителя, като му разпорежда да излезе от автомобила за извършване на проверка. В този момент нарушителят тръгва и насочва автомобила си срещу служителя, като се опитва да го прегази. Служителят избягва удара и вижда, че водачът на л.а. Ровър отново предприема действия да избяга от патрула в посока гр. Бургас. С цел спиране на нарушителя полицейският служител възпроизвежда няколко предупредителни изстрела във въздуха, от служебното си оръжие със стоп патрони и по посока на автомобила. Патрулът последва нарушителя, но го изгубва в землището на с.Черни връх. В резултат на предприетото издирване, Ровърът е установен в двора на къщата на собственичката му С.Х. При проведената първоначална беседа, живущите на адреса не посочват кой е управлявал автомобила. След проведените оперативно издирвателни мероприятия и процесуално следствени действия е установено, че извършител на деянието и водач на автомобила е 21 годишният  Я.Х. от  с. Черни връх, син на собственичката на автомобила.. Лицето е задържано с полицейска заповед за 24часа. За случая е образувано досъдебно производство по чл. 269 от НК.

 Млад мъж не се подчинява на полицейски автопатрул

bookmark Млад мъж не се подчинява на полицейски автопатрулsvejo Млад мъж не се подчинява на полицейски автопатрулgoogle Млад мъж не се подчинява на полицейски автопатрулdelicious Млад мъж не се подчинява на полицейски автопатрулstumbleupon Млад мъж не се подчинява на полицейски автопатрулfacebook Млад мъж не се подчинява на полицейски автопатрулСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване