09/04/12 13:43
(http://radiomilena.com/)

С концерт на „Охлюва“се набират средства за Райна

ohluvaBurgas С концерт на „Охлюва“се набират средства за РайнаБлаготворителен концерт за набиране на средства ще се състои на открита сцена “Охлюва” на  05 септември. Събитието е с  начален час 18:30 до 20:30 часа.

Нужда от помощ има Райна Кирова Кирова на 26 години с поставена тежка диагноза рак на дебелото черво.

За спасяването на Райна са необходими 10 хиляди. Знае се, че преди месеци губи майка си от същото заболяване поради липса на средства.

Да присъствате на концерта ви канят участниците в него, а това са рок групите “Rock up”, “Black romance”, “Nightbirds”, “Шантаж”, “Супер Нова” и изпълнителите Кристина Събева, Яна Василева, Дамян Дянков и “Дует Бургас”.

 

 С концерт на „Охлюва“се набират средства за Райна

bookmark С концерт на „Охлюва“се набират средства за Райнаsvejo С концерт на „Охлюва“се набират средства за Райнаgoogle С концерт на „Охлюва“се набират средства за Райнаdelicious С концерт на „Охлюва“се набират средства за Райнаstumbleupon С концерт на „Охлюва“се набират средства за Райнаfacebook С концерт на „Охлюва“се набират средства за РайнаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване