09/06/12 08:21
(http://radiomilena.com/)

ГЕРБ: Целта ни е да догоним инфлацията с повишението на доходите

 ГЕРБ: Целта ни е да догоним инфлацията с повишението на доходите „ГЕРБ има за цел да догони с повишението на доходите инфлацията от 7%, всичко плюс ще бъде бонус“, заяви в предаването „Тази сутрин“ по бТВ Доброслав Димитров, депутат от ГЕРБ. „Наследихме 2009 г. с огромен дефицит, през 2010 г. възстановихме баланса и е време през 2013 г. да се повишат доходите. Хората направиха много сериозни жертви и трябва сега да получат увеличението“, каза Димитров.
Депутатът от БСП Янаки Стоилов обаче припомни, че за Коледа Тройната коалиция е давала по 150 лв. добавки. Според социалиста инфлацията е 11% и затова доходите трябва да скочат с толкова. Стоилов каза още, че трябва да се дадат по 150 лв. на всеки пенсионер за Нова година. Той бе категоричен, че минималната заплата трябва да стане 350 лв. Той припомни също така, че нивото на безработицата през летните месеци е повишено, а българите са ограничили разходите си за най-необходимите неща – лекарства и храна.
Доброслав Димитров обаче отговори, че държавата не трябва да открива работни места, а трябва да създава условия за бизнес като подобри инфраструктурата и облекчи административните процедури./КРОСС/

 ГЕРБ: Целта ни е да догоним инфлацията с повишението на доходите

bookmark ГЕРБ: Целта ни е да догоним инфлацията с повишението на доходите svejo ГЕРБ: Целта ни е да догоним инфлацията с повишението на доходите google ГЕРБ: Целта ни е да догоним инфлацията с повишението на доходите delicious ГЕРБ: Целта ни е да догоним инфлацията с повишението на доходите stumbleupon ГЕРБ: Целта ни е да догоним инфлацията с повишението на доходите facebook ГЕРБ: Целта ни е да догоним инфлацията с повишението на доходите Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване