09/10/12 11:13
(http://offnews.offroad-bulgaria.com/)

Откриха взрив в къщата на убитото семейство в Алпите

Френските власти са открили взривоопасни вещества при обиск на къщата на британското семейство, което бе  убито в четвъртък в района на Алпите, предаде Франс прес. 

Жилищата в близост до семейната къща на семейство Ал-Хилли в Клейгейт са били евакуирани.

Не е уточнен характерът на откритите вещества. В къщата са били изпратени сапьори.

В четвъртък семейство британски туристи  от иракски произход Саад и Икбал ал-Халили, заедно с техен възрастен роднина, бяха открити разстреляни в колата си край къмпинга на езеро Анеси във френските Алпи. 

До автомобила бе намерен мъртъв и френски велосипедист.

Малко по-късно, след извършване на аутопсии, бе установено, че всяка една от жертвите е била убита с по два куршума в главата. 

В неделя 7-годишната дъщеря на убитото семейство, която бе намерена под труповете, излезе от състоянието на изкуствена кома. Тя е смятана за единствен свидетел на четворното убийство.

Детективите са нетърпеливи да говорят със седемгодишната Зайнаб ал-Халили, която беше приведена в изкуствена кома, за да се подпомогне възстановяването й от черепно-мозъчна травма.

„Малкото момиче излезе от изкуствена кома, но е под упойка и все още не е в състояние да говори”, заяви прокурорът Ерик Майод.

Зайнаб, за която се смята, че е била ударена с пистолет по време на нападението, се разглежда като единственият човек, който може да каже на разследващите какво се е случило.

The post Откриха взрив в къщата на убитото семейство в Алпите appeared first on OFFNews Новини.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване