09/11/12 16:39
(http://radiomilena.com/)

Поморийци с медали на републиканското първенство по подводен риболов

pomorie obra medalite na republikanskoto po podvoden ribolov 300x186 Поморийци с медали на републиканското първенство по подводен риболовОт 5 до 10 Септември 2012 в акватория с разширена зона от нос Коракя до буруна на к-г „Арапя” БФПС се проведе 44-то Държавно първенство по подводен риболов. В първенството участваха 15 отбора, представители на 12 клуба от цялата страна. Тримата поморийци от клуб “Нафтекс” Пламен Арабаджиев, капитан на националния отбор, Антон Арабаджиев и Христо Георгиев успяха да спечелят няколко отличия, съобщиха от община Поморие.

Техният тим спечели първо място в отборното класиране с 423 точки. В индивидуалната надпревара първи стана Валентин Люцканов от Бургас, а Пламен Арабаджиев и Антон Арабаджиев се наредиха съответно на второ и трето място. Призът за най-голяма уловена риба – Лаврак с тегло 2175 грама спечели Христо Георгиев.

 Поморийци с медали на републиканското първенство по подводен риболов

bookmark Поморийци с медали на републиканското първенство по подводен риболовsvejo Поморийци с медали на републиканското първенство по подводен риболовgoogle Поморийци с медали на републиканското първенство по подводен риболовdelicious Поморийци с медали на републиканското първенство по подводен риболовstumbleupon Поморийци с медали на републиканското първенство по подводен риболовfacebook Поморийци с медали на републиканското първенство по подводен риболовСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване