09/13/12 08:44
(http://radiomilena.com/)

Намерени и иззети оръжия и патрони

На 12.09.т.г. в резултат от проведените оперативно издирвателни мероприятия от служители на Районно Управление «Полиция» – Карнобат е задържан 37 год. Р.Г. от с.Мъдрино. При проведените процесуално следствени действия в домът на лицето, намиращ се в с.Мъдрино са намерени и иззети следните вещи : самоделно огнестрелно оръжие – ловна пушка с 2 сменяеми цеви 12кал. и 16кал., самоделно огнестрелно оръжие – пистолет със сменяема цев /без цевта/, 16 боеприпаса 22 калибър, 4 боеприпаса за ловно оръжие – 12кал., 15 боеприпаса за ловно оръжие – 16кал., 1 елемент от спускателно – ударен механизъм на огнестрелно оръжие., 54. 21 гр. оловни сачми., 186 тапи за ловни патрони 12 кал.. По случая е образувано досъдебно производство.

На 12.09.т.г. в 15.30 часа  е извършена проверка на 21 год. К.П. от  гр. Свищов, при която у същия са открити  11 бойни патрона, 1 газ-сигнален пистолет със заличен фабричен номер и 17 газови , халостни и пневматични патрони. Лицето е задържано със заповед за срок от 24 часа в Районно Управление «Полиция» – Созопол. По случая е образувано досъдебно производство.

 Намерени и иззети оръжия и патрони

bookmark Намерени и иззети оръжия и патрониsvejo Намерени и иззети оръжия и патрониgoogle Намерени и иззети оръжия и патрониdelicious Намерени и иззети оръжия и патрониstumbleupon Намерени и иззети оръжия и патрониfacebook Намерени и иззети оръжия и патрониСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване