09/18/12 16:08
(http://www.klassa.bg/)

Closer получи заповед да предаде снимките на Кейт

Издателската компания  Mondadori, собственик на списанието Closer, получи нареждане от френски съд да спре да разпространява плажните топлес снимки на Кейт Мидълтън и да даде в рамките на 24 часа на кралската двойка всички фотоси, с които разполага, предаде АФП.
Всяко забавяне изпълнението на тези две нареждания води до глоба от 10 000 евро на ден.
Списанието обаче не бе изтеглено от продажба и не бе забранено по-нататъшното му издаване. В мотивите на съда се пояснява, че Closer е посегнал на личния живот на принцесата, като е публикувал „крадени“ нейни снимки с голи гърди, направени в частно имение, наето от двойката във Франция.
Снимките повече няма да се гледат в интернет през френското списание и то не може да ги препродава. Уилям и Кейт не са поискали, както става обикновено, списанието да публикува извинение на първа страница. Въпреки присъдата, то получи огромна популярност. .
Освен това решение, френското правосъдие предстои да разгледа жалбата от двореца „Сейнт Джеймс, подадена в наказателния съд в Нантер, по която се води разследване.
Във вторник бе временно отстранен от работа редакторът на ирландското издание The Irish Daily Star Майкъл О'Кейн, което също публикува предизвикалите скандал снимки. Действията му се разследват, но той се защити, казвайки, че към Кейт са се отнесли като към всяка друга знаменитост.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване