09/18/12 14:42
(http://radiomilena.com/)

Борисов: Няма да местим митниците, за да има пари за вдигането на доходите

boiko borisov 300x182 Борисов: Няма да местим митниците, за да има пари за вдигането на доходите Агенция „Митници” засега няма да се мести в Русе. Това обяви по време на посещението си в крайдунавския град министър-председателят Бойко Борисов, предаде КРОСС.

Премиерът определи идеята на Дянков за децентрализацията на основните агенции и институции като правилна по принцип, но засега тя спира само до преместването на някои от тях в Пловдив, Варна и Бургас.

Според него такава реформа е нужна, но трябва да се осъществи по-плавно.

Местенето на митниците е една по-тежка реформа и ще струва много пари, затова ще го правим следващите години, мотивира се Борисов.

Сега няма да местим агенцията, защото всички пари, които спестяваме в момента и които трябва да са от порядъка поне на 800 млн. лв., са да можем догодина да вдигнем и пенсиите, и минималните работни заплати, посочи министър-председателят.

Борисов бе категоричен, че решението за митниците не е свързано с готвените протести от страна на службите.

Не искам по никакъв начин да успокоявам митничарите. Работата им е да работят и да увеличават приходите, защото ми трябват пари за пенсии и заплати. Последно заради тях правя това изказване.

Просто парите за една подобна реформа, за пренасянето на две централи със сграда са много и ще стане най-вероятно едва след няколко години, каза още Борисов.

 Борисов: Няма да местим митниците, за да има пари за вдигането на доходите

bookmark Борисов: Няма да местим митниците, за да има пари за вдигането на доходите svejo Борисов: Няма да местим митниците, за да има пари за вдигането на доходите google Борисов: Няма да местим митниците, за да има пари за вдигането на доходите delicious Борисов: Няма да местим митниците, за да има пари за вдигането на доходите stumbleupon Борисов: Няма да местим митниците, за да има пари за вдигането на доходите facebook Борисов: Няма да местим митниците, за да има пари за вдигането на доходите Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване