09/18/12 15:25
(http://radiomilena.com/)

Областният управител връща за нови обсъждания две решения на Общински съвет, предстои извънредно заседание

Областният управител на Бургас връща за нови обсъждания две решения на Общински съвет Поморие, гласувани на 13-то извънредно заседание, което се проведе на 03.09.2012г. . Решенията са: № 308/03.09.2012г. във връзка с даването на съгласие Община Поморие да участва в учредяване на сдружение с нестопанска цел за извършване на обществено полезна дейност „Общински хандбален клуб-Поморие” и №309/03.09.2012г. даване на съгласие Община Поморие да участва в учредяване на сдружение с нестопанска цел за извършване на обществено полезна дейност „Общински футболен клуб-Поморие”.
В тази връзка председателят д-р Милена Енена е насрочила 14-то извънредно заседание, което ще се проведе на 20.09.2012 от 16.00 часа. в заседателната зала на общината, съобщава официалния сайт на общината.

 Областният управител връща за нови обсъждания две решения на Общински съвет, предстои извънредно заседание

bookmark Областният управител връща за нови обсъждания две решения на Общински съвет, предстои извънредно заседаниеsvejo Областният управител връща за нови обсъждания две решения на Общински съвет, предстои извънредно заседаниеgoogle Областният управител връща за нови обсъждания две решения на Общински съвет, предстои извънредно заседаниеdelicious Областният управител връща за нови обсъждания две решения на Общински съвет, предстои извънредно заседаниеstumbleupon Областният управител връща за нови обсъждания две решения на Общински съвет, предстои извънредно заседаниеfacebook Областният управител връща за нови обсъждания две решения на Общински съвет, предстои извънредно заседаниеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване