09/19/12 10:27
(http://offnews.offroad-bulgaria.com/)

Мъж извади пистолет пред кортежа на Цветанов

60-годишен мъж с регистрации в полицията и психодиспансера е задържан за заплахи срещу кортежа на вътрешния министър тази сутрин, съобщиха за OFFNews.bg от СДВР. 

Случката се разиграла днес около 10.00 часа. Мъжът е бил на улица „Гурко”, размахвал е пистолет и при преминаването на кортежа на министъра го е насочил към автомобилите. Преди това той е блъскал по кофа за боклук. След като размахал пистолета мъжът го метнал по автомобилите на НСО. 

Психичноболният с инициали М.М. е известен на полицията. Установено е, че той има пет регистрации и една присъда за хулиганство от 2004 година. Има една регистрация за закана за убийство. През 2008 година е бил настанен в психодиспансер за психично разстройство и е без постоянен адрес в София.

След огледа и задържането е установено, че пистолетът е бил газов, без боеприпаси, като за момента не е ясно от къде мъжът се е сдобил с оръжието.

Материалите ще бъдат докладвани в Районната прокуратура, която ще прецени дали има основания за повдигане на обвинение.

Мъжът е задържан за 24 часа в Първо районно управление. 

The post Мъж извади пистолет пред кортежа на Цветанов appeared first on OFFNews Новини.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване