09/19/12 16:05
(http://radiomilena.com/)

Три транспортни фирми от Бургас се борят за приз в национален конкурс

M bus1 300x225 Три транспортни фирми от Бургас се борят за приз в национален конкурсТри бургаски транспортни фирми се борят за приз в национален конкурс „Общините за развитието на туризма”. Конкурсът се организира със съдействието на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма. В конкурса има два модула – един с награди за общини и втори – с награди за фирми – партньори на общините в развитието на туризма.
Вторият модул съдържа 11 категории, в които общините – участнички, номинират достойните според тях фирми за развитието на туризма в техните райони. Общините Бургас и Карнобат са номинирали в категорията „Транспорт” фирмите „М-Бус”, „Бургасбус” и „Комфорт”. Бургас е единственият град с три номинации в категорията „транспорт”.

„Бургасбус” е общинският превозвач в Бургас, „Комфорт” вози по двете най-дълги линии в града – тя има маршрутни таксита от „Меден рудник” до „Славейков” и „Изгрев”. „М-Бус” също е бургаски превозвач, но обслужва и линиите в Карнобат. Тя се грижи за градския транспорт в града. Фирмата спечели  35-годишна концесия за автогарата в Карнсобат. Тя е почти изцяло ремонтирана, а инвестицията вече надхвърли половин милион лева.

 

В момента автогарата в Карнобат е една от най-добре изглеждащите и отоплявани през зимата в страната.
От началото на септември децата до 7-годишна възраст се возят в рейсовете на „М-Бус” безплатно, а учениците от 7 до 10-годишна възраст – на половин цена.
В конкурса участват повече от 70 общини.
Награждаването на всички участници в конкурса ще е на 27-ми септември в Пловдив.

 

 

 Три транспортни фирми от Бургас се борят за приз в национален конкурс

bookmark Три транспортни фирми от Бургас се борят за приз в национален конкурсsvejo Три транспортни фирми от Бургас се борят за приз в национален конкурсgoogle Три транспортни фирми от Бургас се борят за приз в национален конкурсdelicious Три транспортни фирми от Бургас се борят за приз в национален конкурсstumbleupon Три транспортни фирми от Бургас се борят за приз в национален конкурсfacebook Три транспортни фирми от Бургас се борят за приз в национален конкурсСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване