09/21/12 07:54
(http://radiomilena.com/)

Откраднаха пари от автомобил на рускиня, паркиран на неохраняем плаж до Ахелой

На 20.09.т.г. в 17.20 часа 61 годишна руска гражданка, заявява в Районно Управление «Полиция» – Поморие, че е паркирала лекия си автомобил «Тойота Корола» с руска регистрация, на неохраняем плаж в близост до гр.Ахелой, като за времето от 15.00 часа до 17.00 часа, чрез счупване на стъкло на задна дясна врата е извършена кражба на 7000 рубли, 60 лв. и мобилен телефон. По случая е образувано досъдебно производство.

 

 Откраднаха пари от автомобил на рускиня, паркиран на неохраняем плаж до Ахелой

bookmark Откраднаха пари от автомобил на рускиня, паркиран на неохраняем плаж до Ахелойsvejo Откраднаха пари от автомобил на рускиня, паркиран на неохраняем плаж до Ахелойgoogle Откраднаха пари от автомобил на рускиня, паркиран на неохраняем плаж до Ахелойdelicious Откраднаха пари от автомобил на рускиня, паркиран на неохраняем плаж до Ахелойstumbleupon Откраднаха пари от автомобил на рускиня, паркиран на неохраняем плаж до Ахелойfacebook Откраднаха пари от автомобил на рускиня, паркиран на неохраняем плаж до АхелойСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване