09/24/12 23:15
(http://www.klassa.bg/)

Американската платформа за онлайн концерти на живо Stageit покани Рут Колева за ексклузивен лайв на 30 септември

Създателите на интернет платформата Stageit, в която до момента са се изявявали имена като Korn и Jason Mraz, поканиха Рут Колева за самостоятелен лайв на 30 септември. Това ще е първият концерт на български изпълнител в американския сайт.
Концепцията на Stageit е изключително гъвкава и предлага на феновете възможност за ексклузивни концерти на любими музиканти, за които билетите са малко и струват толкова, колкото зрителите са готови да платят.
Билетите за тези концерти са ограничен брой, за да превърнат преживяването в нещо наистина специално. Така за предстоящия лайв на Рут има само 80 билета или виртуални места, които са достъпни за хората от цял свят и единствено 80 души ще бъдат свидетели на задушевния акустичен концерт на 30 септември, който Рут ще изнесе от дома си в Амстердам.
По време на изпълненията й с обща продължителност от 30 минути, зрителите в мрежата ще имат възможност да я помолят за личен поздрав или определена нейна песен в специалния чат, който ще бъде отворен през цялото време.
Концертът започва точно в полунощ българско време. Екипът на Stageit е включил събитието като акцент в програмата си за месец септември. Първите билети вече са купени от меломани извън България. Ето как феновете могат да се сдобият с билет:
http://www.stageit.com/ruth_koleva/exclusive_acoustic_concert_the_future_sweet_sessions/13511
Всички актуални новини около Рут са достъпни на:
http://ruth.bg/
https://www.facebook.com/music.ruth

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване