09/24/12 05:00
(http://offnews.offroad-bulgaria.com/)

Наводни се “Витошка” край новата метростанция

Избил маркуч вече втори ден наводнява част от ремонтирания бул. “Витоша” при новата метростанция. Водата се излива точно пред входа на жилищна кооперация и денонощен магазин и се оттича няколко метра встрани от тях.

Образувалата се локва обаче видимо не прави впечатление на пешеходците.

Според продавача от нощната смяна в магазина, течът ще спре около 8.30 часа. Маркучът бил част от системата за капково напояване, изградена с ремонта на пешеходната зона при метростанцията. Течът е от неделя, но до момента никой не си е направил труда да уведоми за проблема.

Недоволна жена, жител в кооперацията, пред която е теча, коментира възмутена: “Добре дошли в обединена Европа”, без да обясни дали някой от живущите в района е направил опит да алармира за проблема. 

Ремонтираната част от централния столичен булевард и метростанцията бяха открити на церемония в края на август от премиера Бойко Борисов в присъствието на председателя на еврокомисията Жозе Барозу. Метростанцията носи името “Европейски съюз”, а участъкът от метрото беше довършен скоростно, за да съвпадне с посещението на Барозу. 

Първият дъжд вече донесе проблеми за новия метродиаметър. Метростанцията при НДК и подлезът към нея, както и станцията при бул. “Джеймс Баучер”, протекоха на 16 септември, само ден преди отбелязването на деня на София. 

 

The post Наводни се “Витошка” край новата метростанция appeared first on OFFNews Новини.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване