09/25/12 11:04
(http://radiomilena.com/)

Костов: Партията на Кунева е центристка и популистка, но не и дясна

Kostov 300x225 Костов: Партията на Кунева е центристка и популистка, но не и дяснаТъмносиният лидер Иван Костов определи Движението „България за гражданите“ като центристка и популистка партия, но не и дясна.

„Даниел Вълчев и Меглена Кунева не могат да кажат, че няма да участват в коалиция с БСП и ДПС на Ахмед Доган, защото вече са били в такава в качеството си на ключови фигури в управлението на Тройната коалиция“, заяви лидерът на ДСБ, предаде КРОСС.

Костов отхвърли категорично версията за евентуална коалиция с ДПС и БСП. Той за пореден път поиска чрез законодателни промени да се ограничи изборният туризъм и да се дадат гаранции за честни и прозрачни избори.

Политикът определи като безпочвено и несериозно твърдението на президента Росен Плевнелиев, че приватизацията у нас е извършена най-лошо от цяла Европа.

 Костов: Партията на Кунева е центристка и популистка, но не и дясна

bookmark Костов: Партията на Кунева е центристка и популистка, но не и дяснаsvejo Костов: Партията на Кунева е центристка и популистка, но не и дяснаgoogle Костов: Партията на Кунева е центристка и популистка, но не и дяснаdelicious Костов: Партията на Кунева е центристка и популистка, но не и дяснаstumbleupon Костов: Партията на Кунева е центристка и популистка, но не и дяснаfacebook Костов: Партията на Кунева е центристка и популистка, но не и дяснаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване