09/26/12 11:04
(http://www.klassa.bg/)

Румба Афисионадо и Поли Генова – заедно в едно горещо испанско приключение

На 12 октомври в Sofia Live Club Румба Афисионадо ще отбележат подобаващо третия си рожден ден. След четиримесечно отсъствие от софийската сцена, музикантите ще представят новия си сингъл – “Bueno”.
Парчето е съвместен проект с Поли Генова и ще бъде част от новия албум на групата, по който в момента те работят. “Bueno” е изцяло на испански, с който Поли Генова се справя с лекота. В това ще се убедят посетителите на клуба на 12 октомври.
След като цяло лято горещата латино формация вдигаше на крака феновете във всички барове на плажа и пълнеше клубовете по Черноморието, сега момчетата от Румба Афисионадо обещават вълнуващо парти за почитателите си в София.
Кристо и компания ще изпълнят пространството в Sofia Live Club със страстни латино ритми, чувствени испански мелодии и огнено фламенко, които предполагат много танци и радост.
За това ще се погрижат обичайните заподозрени Христо Коликов – Кристо, Симеон Иванов и Цветан Андреев. С тях на сцената ще бъде Поли Генова, както и гост музикантите Орлин Цветанов – цигулка, Живко Василев – кавал, Калин Жечев – пиано, Алекс Нушев – бас.

Началото на събитието е 22:00 часа. Билети могат да се купят на предварителна продажба от мрежата на Ивентим на стойност 10 лв., а в деня на концерта цената им ще бъде 12 лв.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване