09/29/12 12:31
(http://www.klassa.bg/)

Забавлението като философия на живот в „Денят отблизо с Мария”

В понеделник гост на „Денят отблизо с Мария Андонова” ще бъде една малка принцеса. Тя е само на 12 години, а вече е най-красивото дете в света! Биляна Лазарова впечатлила журито на конкурса за красота в Доминикана с перфектно пеене, атрактивен танц и невероятен тоалет. В конкурса тя се представя с микс от песни, една от които на испански в чест на домакините. В интервюто с журито Биляна се справила отлично, благодарение на свободното си владеене на английски език и бързото й напредване с испанския. Какво предстои за малката дама след тази престижна титла – зрителите ще видят този понеделник в „Денят отблизо с Мария”.
Основна тема на предаването - пробиотиците, пребиотиците и антибиотиците. Подробности за тяхната употреба и действие в студиото експертно ще коментират проф. Никола Александров и д-р Петрова. Зрителите ще видят и рубриката „Вселената отблизо”, а „Животът е прекрасен” ще ги научи как да казват „не”.

Във вторник специален гост в „Денят отблизо с Мария” ще бъде Калин Вельов. От скоро той има не една, а цели две жени в сърцето си - неговата приятелка Диана и малката им дъщеричка, която се роди преди няколко месеца. Той ще коментира подробности около новата си песен с Тумбаито и Нина Николина, за отминалото лято и новата роля в живота му - на баща.
Гергана Стоянова ще открехне вратата към живота на известните личности, а „Животът е прекрасен” ще покаже забавлението като философия на живот.
В понеделник и вторник демонстрациите в студиото ще са посветени на косата и прическите, а зрителите ще видят как посрещнаха хората в Пирдоп Зелената линейка на БНТ.

Денят отблизо с Мария Андонова – от понеделник до петък, 10:10 часа!


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване