09/29/12 09:37
(http://radiomilena.com/)

Цените на лекарства били увеличени с 400%?

desislava atanasova Цените на лекарства били увеличени с 400%?Одитът на Сметната палата за цените на лекарствата през 2008 – 2011 г. е констатирал увеличение на цените на някои лекарства с 300 – 400 процента. Това заяви министърът на здравеопазването Десислава Атанасова, предаде БНР.

Тя вече е получила доклада, но все още не е запозната с подробности в него. Министърът уточни, че това увеличение е настъпило след прехвърлянето на плащането на лекарствата от Министерството на здравеопазването в Националната здравноосигурителна каса.

Одиторите са направили някои препоръки до Министерския съвет, до здравното министерство и Касата и обръщат сериозно внимание на липсата на промяна в нормативната уредба, довела до повишаване на цените на лекарствата. Докладът ще бъде връчен на 12 души – всички министри на здравеопазването и управители на НЗОК в периода 2008 – 2011 година./КРОСС/

 Цените на лекарства били увеличени с 400%?

bookmark Цените на лекарства били увеличени с 400%?svejo Цените на лекарства били увеличени с 400%?google Цените на лекарства били увеличени с 400%?delicious Цените на лекарства били увеличени с 400%?stumbleupon Цените на лекарства били увеличени с 400%?facebook Цените на лекарства били увеличени с 400%?Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване