10/03/12 15:26
(http://radiomilena.com/)

Гребенаров: Подкрепям проекта за пряка въздушна връзка между Бургас и Оренбург

hhhh 300x225 Гребенаров: Подкрепям проекта за пряка въздушна връзка между Бургас и ОренбургОбластният управител Константин Гребенаров се срещна с делегация от град Оренбург и Оренбургска област. Делегацията е в града по покана на Община Бургас, с която днес подписаха споразумение за съдрудничество.

Губернаторът изказа своето удовлетворение относно предстоящото сътрудничество и изказа готовност същото да бъде сключено и на областно ниво. В началото на срещата той представи пред гостите основните отрасли развити в област Бургас, проектите по които работи администрацията и възможностите за инвестиране в региона. Гребенаров наблегна на туризма и на факта, че голям брой от посещаващите нашата област са граждани на Русия. Той изрази желание за още по- голям туристически обмен между двете страни и изказа убеденост, че това може да се случи благодарение на такива споразумения за сътрудничество. Гребенаров подкрепи желанието на Бургас и Оренбург за пряка въздушна връзка между двата града и се ангажира да съдейства.

От своя страна гостите бяха подготвили за областния управител подарък лично от губернатора на Оренбургска област – книга включваща забележителностите на региона и плакет.

 Гребенаров: Подкрепям проекта за пряка въздушна връзка между Бургас и Оренбург

bookmark Гребенаров: Подкрепям проекта за пряка въздушна връзка между Бургас и Оренбургsvejo Гребенаров: Подкрепям проекта за пряка въздушна връзка между Бургас и Оренбургgoogle Гребенаров: Подкрепям проекта за пряка въздушна връзка между Бургас и Оренбургdelicious Гребенаров: Подкрепям проекта за пряка въздушна връзка между Бургас и Оренбургstumbleupon Гребенаров: Подкрепям проекта за пряка въздушна връзка между Бургас и Оренбургfacebook Гребенаров: Подкрепям проекта за пряка въздушна връзка между Бургас и ОренбургСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване