10/03/12 15:44
(http://radiomilena.com/)

Задигнаха 300 кг. от кокаина на ”Св. Николай”

300 килограма от кокаина, задържан на българския кораб „Св. Николай“, е изчезнал. Дрогата била задигната през нощта срещу 30 септември от полицейски склад град Кадис, предаде КРОСС.

Крадците пробили стената откъм съседната сграда, след което успели да обърнат наблюдателните камери. Така те проникнали необезпокоявани в “бункера”, където се съхранявала конфискуваната дрога.

Начинът на обира показва, че не е изключено в него да е участвал “вътрешен” човек. Това е третата кражба на конфискуван кокаин в областта Андалусия за тази година. Досега са задигнати 800 килограма общо.

В средата на август при международна полицейска операция на българския кораб бяха открити три тона кокаин, заради което бяха арестувани 21 български моряци.

 Задигнаха 300 кг. от кокаина на ”Св. Николай”

bookmark Задигнаха 300 кг. от кокаина на ”Св. Николай”svejo Задигнаха 300 кг. от кокаина на ”Св. Николай”google Задигнаха 300 кг. от кокаина на ”Св. Николай”delicious Задигнаха 300 кг. от кокаина на ”Св. Николай”stumbleupon Задигнаха 300 кг. от кокаина на ”Св. Николай”facebook Задигнаха 300 кг. от кокаина на ”Св. Николай”Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване