10/03/12 13:16
(http://www.klassa.bg/)

Студенти се бият на опашка за записване в Софийския университет

Изнервени студенти стигнаха до бой, след като чакаха дълго, за да се запишат за новата академична година. Инцидентът стана пред кабинет 46 на Философския факултет в Ректората. Това съобщи news.bg, като се позова на писмо от младеж, станал свидетел на случилото си.
По думите на младежа пред кабинета винаги по това време на годината се извиват дълги опашки. Причината е приемното време на служителките, което е 3 часа на ден, и то при положение, че благоволят да приемат, разказва студентът.
„Днешният ден (2 октомври, бел.ред.) не бе по-различен, бях се наредил на опашката за един най-обикновен печат в студентската книжка още от 12.30, тъй като днес приемът е между 13 и 16 ч. Пред мен вече имаше стотина чакащи. Няколко колони за различните служителки, които обслужват студентите, постепенно приеха облика на тълпа“, пише студентът, станал свидетел на инцидента. .
„Докато си коментирахме с най-близките студенти и предишни случаи на мудна работа на администрацията или на неспазване на работното време, към 14.30 изведнъж стана меле. Първоначално на един мъж, който се оказа, че придружава жена с увреждания, не му издържаха нервите и започна да крещи на студент. Причината, допълва момчето, е че е явно е бил подразнен от това, че някои студенти предават книжките и на други свои колеги“, твърди очевидецът.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване