10/04/12 13:20
(http://radiomilena.com/)

„Бургас 2019“ е името на официалната фейсбук страница за Европейска столица на културата

„Бургас 2019“ е името на официалната фейсбук страница на кандидатурата на Бургас за Европейска столица на културата. Тя беше открита вчера и само за ден събра над 130 привърженици.

 

Това е мястото, където ще се споделят новини, събития, културни програми, снимки и видео материали, свързани с кандидатурата на Бургас, подкрепена от 13-те общини от региона. Тук ще се събират също мнения и предложения от граждани и неформални групи за инициативи в областта на културата.

 

Страницата на кандидатурата може да бъде намерена на адрес: https://www.facebook.com/Burgas2019

 „Бургас 2019“ е името на официалната фейсбук страница за Европейска столица на културата

bookmark „Бургас 2019“ е името на официалната фейсбук страница за Европейска столица на културатаsvejo „Бургас 2019“ е името на официалната фейсбук страница за Европейска столица на културатаgoogle „Бургас 2019“ е името на официалната фейсбук страница за Европейска столица на културатаdelicious „Бургас 2019“ е името на официалната фейсбук страница за Европейска столица на културатаstumbleupon „Бургас 2019“ е името на официалната фейсбук страница за Европейска столица на културатаfacebook „Бургас 2019“ е името на официалната фейсбук страница за Европейска столица на културатаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване