10/04/12 14:05
(http://radiomilena.com/)

Камата влезе на разпит в ГДБОП

stoichkov 300x182 Камата влезе на разпит в ГДБОПСтарши треньорът на Литекс Христо Стоичков влезе за разпит в сградата на ГДБОП, предаде КРОСС. Бившият играч на Барселона избегна чакащите го на входа  журналисти, пристигайки заедно с помощник-треньора на ловчанлии Петко Петков.

Не съм още с белезници – чакайте, провикна се Христо Стоичков от колата, с която дойде.

Тълпа от фенове на ЦСКА пък издигна пред зданието транспаранти в негова подкрепа и същевременно против президента на БФС Борислав Михайлов. Ултрасите, бяха водени от бившия шеф на фенклуба на ЦСКА Димитър Ангелов – Дучето, запалиха цели 20 факли.

Стоичков бе призован за даване на показания в ГДБОП заради серия негови изявления на тема „черно тото в България“ и за липсата на дейност от страна на държавата по въпроса. „Камата“ ще отговаря на въпрос и за мача Литекс- Калиакра от края на миналия сезон, който завърши 5:0 в полза на отбора му.

 

 Камата влезе на разпит в ГДБОП

bookmark Камата влезе на разпит в ГДБОПsvejo Камата влезе на разпит в ГДБОПgoogle Камата влезе на разпит в ГДБОПdelicious Камата влезе на разпит в ГДБОПstumbleupon Камата влезе на разпит в ГДБОПfacebook Камата влезе на разпит в ГДБОПСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване