10/04/12 12:33
(http://radiomilena.com/)

Севдалина Турманова е новият заместник областен управител

sevdalina 272x300 Севдалина Турманова е новият заместник областен управителСъс заповед на Министър-председателя на Република България Бойко Борисов на длъжността заместник областен управител на област Бургас от днес е назначена доц. д-р инж. Севдалина Турманова. Тя ще осъществява контрол върху дейността на Дирекция „Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост” и ще отговаря за ресорите свързани с труда и социалната политика, образованието, културата, здравеопазването и земеделието.

Севдалина Турманова е доцент в университет „Проф.д-р А. Златаров” и регонален представител на Българска академия на науките за Бургас и областта. Новият заместник областен управител притежа близо 20- годишен трудов стаж във висшата образователна система.

Участвала е в над 20 научно-изследователски проекти в сферата на икономиката, енергетика и туризма. Автор и съавтор е на редица научни публикации в международни списания, сборници и годишни издания. Нейни трудове са публикувани в списания в САЩ, Великобритания, Германия, Унгария. Владее руски и английски език.

Мястото на заместник областен управител беше овакантено през юли тази година, когато Златина Дукова бе избрана за член на Комисията по дискриминация.

 Севдалина Турманова е новият заместник областен управител

bookmark Севдалина Турманова е новият заместник областен управителsvejo Севдалина Турманова е новият заместник областен управителgoogle Севдалина Турманова е новият заместник областен управителdelicious Севдалина Турманова е новият заместник областен управителstumbleupon Севдалина Турманова е новият заместник областен управителfacebook Севдалина Турманова е новият заместник областен управителСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване