10/06/12 06:00
(http://offnews.offroad-bulgaria.com/)

Започна есенното изложение “Световно образование” в София

За десета поредна година най-голямото международно изложение за образование в чужбина “Световно образование” отвори врати в София, съобщиха организаторите.

В рамките на два дни (6 и 7 октомври) от 10 до 17 ч. в столичния хотел “Шератон” родители и кандидат-студенти ще имат възможността да се запознаят с таксите, професионалното ориентиране и тънкостите при кандидатстване. Кандидатите ще могат да получат професионален съвет и ще бъдат насомени при изборим на университет.

Основната цел на изложението е българските кандидати да се възползват от държавно финансираните образователни програми в Европа.

На изложението ще присъстват 60 от най-елитните университети зад граница. Сред тях са Leeds University Business School и британските университетите Sunderland, Bedfordshire, Coventry. От Холандия ще присъстват университетите в Хага, Фонтис и др.

Международното изложение “Световно образование” ще се проведе и в още 5 университетски града в страната Бургас, Варна, Пловдив, Велико Търново и Русе.

На 8 октомври есенната проява ще се състои в Пловдив, на 10 октомври във Варна, на 11 октомври във Велико Търново и на 12 октомври в Русе. Изложението в Бургас се състоя на 29 септември в хотел “Приморец”.

The post Започна есенното изложение “Световно образование” в София appeared first on OFFNews Новини.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване