10/07/12 15:24
(http://offnews.offroad-bulgaria.com/)

Данчо Пръча арестуван заради фалшиви пари

Йордан Тонов, по прякор Данчо Пръча, и още двама души бяха арестувани за разпространение на фалшиви пари. Снимка: МВР Йордан Тонов, по прякор Данчо Пръча, и още двама души бяха арестувани за разпространение на фалшиви пари. Снимка: МВР Йордан Тонов, по прякор Данчо Пръча, и още двама души бяха арестувани за разпространение на фалшиви пари. Снимка: МВР Йордан Тонов, по прякор Данчо Пръча, и още двама души бяха арестувани за разпространение на фалшиви пари. Снимка: МВР Йордан Тонов, по прякор Данчо Пръча, и още двама души бяха арестувани за разпространение на фалшиви пари. Снимка: МВР

Йордан Тонов, по прякор Данчо Пръча, и още двама души са били арестувани в операция срещу разпространение на фалшиви пари. Операцията е на ГДБОП и врачанската полиция, съобщи МВР.

И тримата са криминално проявени. Сергей П. на 49 г. от Враца, по прякор Сонко, е регистриран за кражби и побои. Емил В. от София с прякор Пещерата е осъждан в Италия.

По сигнал от полицията са арестували тримата на бензиностанция близо до Ботевград. В автомобил BMW с врачанска регистрация, управляван от Тонов, са били открити още 88 фалшиви банкноти от по 50 евро. От Тонов са иззети и 2000 лева.

Тримата ще останат в ареста за 72 ч.

„Данчо Пръча е една от емблематичните фигури на Врачанския регион, занимавал се е с разпространение на наркотици, сводничество, рекет и изнудване, има многобройни висящи дела“, каза вътрешният министър Цветан Цветанов.

The post Данчо Пръча арестуван заради фалшиви пари appeared first on OFFNews Новини.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване