10/07/12 16:24
(http://www.klassa.bg/)

Жена почина по време на смяна на пиян лекар

Жена на 35 години от Перник е починала в болница "Св. Иван Рилски" в Дупница. При направена проверка с дрегер на лекаря във вътрешно отделение, където била настанена жената, е установено, че той е употребил алкохол, съобщи електронното издание struma.bg, цитирайки полицията в Кюстендил. Инцидентът е станал в неделя. Павлина е била на гости на свои роднини в града. Преди 5 дни й става лошо и я докарват по спешност във „Вътрешното отделение" на общинската болница. Там се установява, че жената страда от бъбречна и чернодробна недостатъчност. Управителят на болницата д-р Любомир Теушански съобщи, че жената е била поставена на филтър, но е била в кома 5 дни. Минути преди да издъхне роднини на младата жена подават сигнал в полицията в Дупница, че Павлина умира, а докторът на смяна е пиян.

На място е изпратен екип на РУП, който е направил тест с дрегер на дежурния лекар д-р Атанас Дамов. Резултатът е отчел 2,47 промила алкохол в кръвта. На д-р Дамов  е взета и кръвна проба.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване