10/08/12 08:02
(http://radiomilena.com/)

В Поморие излизат на протест срещу общинската администрация

Движение Антимафия, членове и симпатизанти започват протестни действия срещу общинската администрация в Поморие, съобщи Таня Гюрова. Исканията ще бъдат оповестени на паркинга пред общината на 10.10.2012г. /сряда/от 10.00 часа. „Ще се протестира всеки ден, докато не бъдат изпълнени исканията ни от страна на кмета и администрацията“, заяви Гюрова, която ни изпрати уведмолението за протеста.

До Кмета на
Община Поморие
г-н Алексиев

УВЕДОМЛЕНИЕ

от Таня Асенова Гюрова
с адрес гр. Поморие, ул. „Княз Борис І“ №54

Г-н Кмете,

Уведомяваме Ви, че започваме протестни действия от членовете и симпатизантите на „Движение Антимафия“ и граждани от община Поморие. ВСЕКИ ДЕН от 10.00 часа до 12.00 часа на паркинга срещу общината.
За да не пречим на съгражданите си и на Община Поморие мястото е най подходящо.

Протестът ще продължи докато бъдат изпълнени исканията ни.

Протестът започва на 10.10.2012г. от 10.00 часа.

 В Поморие излизат на протест срещу общинската администрация

bookmark В Поморие излизат на протест срещу общинската администрацияsvejo В Поморие излизат на протест срещу общинската администрацияgoogle В Поморие излизат на протест срещу общинската администрацияdelicious В Поморие излизат на протест срещу общинската администрацияstumbleupon В Поморие излизат на протест срещу общинската администрацияfacebook В Поморие излизат на протест срещу общинската администрацияСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване