10/08/12 13:23
(http://radiomilena.com/)

Повече от 6500 полицаи ще пазят Меркел в Атина

Merekel 300x182 Повече от 6500 полицаи ще пазят Меркел в АтинаНад 6500 полицаи и служители на специалните части ще се грижат за сигурността в гръцката столица по време на посещението на германския канцлер Ангела Меркел, съобщава КРОСС , позовавайки се на Инпресс.Още пристигането на гщерманския канцлер в Гърция, чиято визита ще продължи около 6 часа, целият квартал около централния площад „Синтагма“ ще бъде затворен за движение и няма да се позволява достъп на пешеходци до района. Освен това над центъра на града през цялото време ще патрулират хеликоптери.
Предполага се, че демонстрациите планирани от крайно лявата партия СИРИЗА и синдикатите, ще бъдат пренасочени към други области. В центъра на града, според полицейски източници, ще бъдат разположени и екипи с пет водни оръдия, които, ако се наложи, ще бъдат използвани.

 Повече от 6500 полицаи ще пазят Меркел в Атина

bookmark Повече от 6500 полицаи ще пазят Меркел в Атинаsvejo Повече от 6500 полицаи ще пазят Меркел в Атинаgoogle Повече от 6500 полицаи ще пазят Меркел в Атинаdelicious Повече от 6500 полицаи ще пазят Меркел в Атинаstumbleupon Повече от 6500 полицаи ще пазят Меркел в Атинаfacebook Повече от 6500 полицаи ще пазят Меркел в АтинаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване