10/10/12 23:29
(http://www.klassa.bg/)

BBC TopGear България ПРЕВКЛЮЧВА НА ПО-ВИСОКА СКОРОСТ

Toчно 5 години след старта на BBC TopGear в България е време да превключим на още по-висока скорост. В отговор на нарастващата нужда от адреналин на читателите, лидерът сред автомобилните и мъжките медии в България - BBC TopGear, ще започне да радва аудиторията си два пъти по-често, с много повече съдържание и още по-достъпна цена. От 11 октомври 2012 г. BBC TopGear България ще излиза на всеки две седмици, предлагайки два пъти повече ексклузивно съдържание, увеличен тираж и нова, по-достъпна цена. Във времето на бързите дигитални медии и социалните мрежи новият формат ще отговори по-адекватно на очакванията на читателите на BBC TopGear България. По този начин почитателите на бранда TopGear ще могат да се насладят на двойно повече интересни статии, тестове и репортажи от света на автомобилите.

Списание BBC TopGear България се издава от S Media Team по лиценз на световноизвестното издателство Immediate Co (подразделението за печатни медии на BBC). Познатото високо качество на материали, фотография и полиграфия с марка BBC TopGear ще бъде запазено и доразвито. Поради нарастващия интерес към списанието, тиражът му не само ще бъде увеличен, но то ще се предлага и на нова, по-достъпна цена от 2,99 лв. Списанието ще изненада приятно не само читателите, но и рекламодателите си – от месец октомври 2012 г. влиза в сила нова, по-атрактивна рекламна тарифа. За абонатите също предстоят много изненади и повече привилегии.




На фона на постигнатите успехи и утвърдения имидж на бранда TopGear в България и предвид постоянно нарастващата лоялна аудитория на списанието, S Media Team вярва, че с направените промени ще отговори максимално на интересите на редовните си читатели и рекламодатели. Не на последно място промяната е необходима стъпка и стимул с цел понататъшното разширяване и увеличаване на аудиторията на бранда в света на печатните и дигитални медии у нас.
Единствено списание BBC TopGear България във всеки свой брой предлага на читателите си нестандартен поглед към най-интригуващите събития от автомобилния свят, предназначен за хора, за които автомобилът е не само превозно средство, а начин на живот!


ЗА СПИСАНИЕТО: BBC TopGear България е лидер на пазара на месечни автомобилни заглавия в Англия, Полша, Русия, Китай, Индия, България и други държави. Българската версия на изданието излиза от 2007-а година и е най-добре продаваното издание в сегмента на автомобилните и сегмента на мъжките издания у нас. Изданието предлага различен поглед на всичко, случващо се в света на автомобилите – ексклузивни материали и фотографии, репортажи зад волана на митични коли, нестандартен поглед към новите модели автомобили, изследвани и представени до най-малкия детайл в типичния TopGear стил. В основата на изданието най-добрите в занаята, неподражаемото трио - Джеръми Кларксън, Ричард Хамънд и Джеймс Мей (най-добрите английски автомобилни журналисти), представят своята гледна точка в един безкрайно забавен и наситен с емоции коментар. BBC TopGear България е лидер и в дигиталния свят, разполагайки с най-голямата аудитория сред българските автомобилни заглавия в световната Интернет мрежа и социалната мрежа Facebook.
TopGear има над 26 лицензионни издания на 4 континента, с общ месечен тираж над 1,5 млн. копия. TopGear е сред най-харесваните марки в света, само в социалната мрежа Facebook почитателите на марката надхвърлят 12 млн. фенове.

ЗА ИЗДАТЕЛСТВОТО: S Media Team е медийна група, основана през август 2004 г. S Media Team е лицензен партньор на най-престижните световни издателства: Immediate Media Co (преди BBC Worldwide Magazines); Haymarket Consumer Mediа, Hello! Limited и Axel Springer. Портфолиото на S Media Team включва световноизвестни и локални издания като BBC TopGear България, BBC GoodFood България, BBC Знание, Auto Bild България, F1 Racing България, HELLO! България, MODA, Yachting&Lifestyle, Prime_Time, Motor Show, ComputerBild България и автомобилната информационна агенция Speed-Press.



Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване