10/11/12 09:21
(http://radiomilena.com/)

За трета поредна година се проведе форумът EVN Бизнес Дни

Основна тема тази година – либерализирацията на пазара на електроенергия

 

Либерализацията на електроенергийния пазар в България за потребители, присъединени на средно напрежение, беше водещата тема на EVN Бизнес Дни 2012 – третият поред форум организиран от EVN България за своите бизнес клиенти в Югоизточна България.

 

EVN Бизнес Дни 2012 се проведе последователно в градовете Пловдив, Бургас и Стара Загора в периода 8-10 октомври 2012 г. Над 320 представители на различни компании и институции от Югоизточна България посетиха бизнес срещите и осъществиха директен контакт с мениджъри и експерти от EVN България.

 

В рамките на презентацията и последващите дискусии участниците се запознаха с последните законови промени по отношение на функционирането на електроенергийния пазар в България. С влезлите в сила промени от юли 2012 г. в Закона за енергетиката всички обекти, захранващи се на ниво средно напрежение (фирми и стопански обекти) предстои да излязат на свободния пазар, с което имат възможност за избор на доставчик на електроенергия. В тази връзка представители на мениджмънта и експерти на EVN България предоставиха на бизнеса информация за условията и взаимоотношенията на либерализиран пазар, неговите възможности и предизвикателства, критични фактори на успеха и др.

 

Гости и партньори на тазгодишния форум бяха Иванка Диловска, председател на управителния съвет на Институт за енергиен мениджмънт, Виктория Поповска, ръководител управление ‘’Електроенергиен пазар’’ в Електроенергиен системен оператор ЕАД, Константин Стаменов, председател на управителния съвет на Българска федерация на индустриалните енергийни консуматори, както и компании, които вече закупуват електроенергия на свободния пазар.

 

Форумът EVN Бизнес Дни се провежда от 2010 г. с цел обмен на информация и опит относно ключови теми от енергийния сектор, имащи влияние върху дейността на бизнес и институции. С провеждането на станалото вече традиционно събитие EVN България поддържа редовен и открит диалог със своите клиенти в духа на градивни партньорски взаимоотношения.

 

 За трета поредна година се проведе форумът EVN Бизнес Дни

bookmark За трета поредна година се проведе форумът EVN Бизнес Дниsvejo За трета поредна година се проведе форумът EVN Бизнес Дниgoogle За трета поредна година се проведе форумът EVN Бизнес Дниdelicious За трета поредна година се проведе форумът EVN Бизнес Дниstumbleupon За трета поредна година се проведе форумът EVN Бизнес Дниfacebook За трета поредна година се проведе форумът EVN Бизнес ДниСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване