10/15/12 11:23
(http://radiomilena.com/)

Бойка Велкова на поморийска сцена

boika velkova 300x269 Бойка Велкова на поморийска сценаAктьорите Бойка Велкова и Стефан Спасов ще представят камерния спектакъл „Здравей, обичам те“ по Нийл Сайман на 24.10.2012 год. /сряда/ от 19.00 часа в читалище „Просвета 1888“.

Билети може да се закупят на касата на читалището, всеки ден от 11.00 –14.00часа и от 16.00-19.00 часа. Заявки на тел. 2 23 16. Цена на билетите – 5 и 8 лв.

„Здравей, обичам те!“ е изключителна романтична комедия, поднасяща изненади с неочакван край. Пиеса и спектакъл за любовта, за втория шанс, за това да се научим да обичаме страстно и всепоглъщащо.

Спектакъл – шампанско, който те опиянява и завладява, както истинска прегръдка от любим човек.

„Първата любов е опасна само тогава, когато е и последна“  – Бранислав Нушич

„Мъжът всякога иска да бъде първата любов на жената. Ние, жените, бихме искали да станем последната любов на мъжа“  – Оскар Уайлд

 Бойка Велкова на поморийска сцена

bookmark Бойка Велкова на поморийска сценаsvejo Бойка Велкова на поморийска сценаgoogle Бойка Велкова на поморийска сценаdelicious Бойка Велкова на поморийска сценаstumbleupon Бойка Велкова на поморийска сценаfacebook Бойка Велкова на поморийска сценаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване