10/15/12 17:53
(http://www.klassa.bg/)

Нова среща с "Откат"

На 18 октомври Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” ще представи на сцената си донеслият единственото международно отличие на България и родния театър за 2012 година, спектакъл „ОТКАТ”!
Постановката на носителя на Икар за изгряваща звезда – Стайко Мурджев, по номинираната за „Аскеер” през 2010 пиеса на Захари Карабашлиев „Откат”, в модерната сценография на Нина Пашова и завладяващата музика на Петър Дундаков, разтърсен от изпълнението на актьорите Иван Радоев, Гергана Данданова, Милен Миланов, Мимоза Базова, Георги Новаков, Анастасия Ингилизова, Ангел Генов, Леонид Йовчев, Тигран Торосян, Веселин Анчев и Лидия Инджова – само преди месеци отнесе НАГРАДАТА НА ПУБЛИКАТА на десетото юбилейно издание на фестивала Нови пиеси от Европа 2012 – Висбаден, Германия. В конкуренция с 31 спектакъла от 25 страни, „ОТКАТ” на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” получи вниманието, аплодисментите и оценката на публиката и професионалистите по безспорен начин, като донесе единственото за 2012 година международно признание за българската ни култура.
На 18 октомври от 19.00 часа „ОТКАТ” ще очаква и българските си зрители на сцената на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ”.
Магнетичен, Безспорен и Модерен „ОТКАТ”, готов да провокира отчуждението и жестокостта на съвремието със страст. Неустоим и Разтърсващ с актьорските си превъплъщения и постижения, той несъмнено ще Ви плени!
Не го пропускайте!
„ОТКАТ” – 18 октомври от 19.00 часа, само на сцената на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ”!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване