10/15/12 17:20
(http://radiomilena.com/)

Общински съвет Несебър ще заседава извънредно за обхода на пътя Бургас – Сл. бряг

Blagoi Filipov 1024x734 Общински съвет Несебър ще заседава извънредно за обхода на пътя Бургас   Сл. брягОще един съветник напуска групата на ГЕРБ в местния парламент. Съветниците ще гласуват за второ пътно платно в участъка Несебър-Равда и за обхода на пътя Слънчев бряг-Бургас в участъка на Ахелой

Председателят на Общинския съвет Благой Филипов обяви за насрочването на извънредно заседание на местния парламент. То ще се състои на 16 октомври от 14 ч. в Заседателната зала на Община Несебър. В неговия проект за дневен ред има само три точки с докладни, чиито вносител е главният архитект на Община Несебър Валентин Димов.

И в трите случая става въпрос за спешно приемане на проекти за ПУП,съответно-за обект «Реконструкция на път I -9 Слънчев бряг-Бургас, участък от пк. Несебър пк. Равда от км. 205 +300 до км. 207+800 с изграждане на второ пътно платно, за обект път I-9 Слънчев бряг-Бургас, участък от пк. Кошарица- пк. Несебър от км.199+048.49 до км. 205+323.55 и, за обект път I -9 Слънчев  бряг-Бургас, участък обход на  Ахелой от км.207+500.0 до км.212+233.06.

Междувременно стана известно,че още един съветник от групата на ГЕРБ напуска  местния парламент. Николина Тодорова е депозирала заявлението си напускане, но Общинската избирателна комисия все още не се произнесла кой ще е следващия съветник. По списък това е Веселина Чолакова – доскорошен директор на ПГТ «Иван Вазов»-Слънчев бряг.

                                                                              Максим МОМЧИЛОВ

 Общински съвет Несебър ще заседава извънредно за обхода на пътя Бургас   Сл. бряг

bookmark Общински съвет Несебър ще заседава извънредно за обхода на пътя Бургас   Сл. брягsvejo Общински съвет Несебър ще заседава извънредно за обхода на пътя Бургас   Сл. брягgoogle Общински съвет Несебър ще заседава извънредно за обхода на пътя Бургас   Сл. брягdelicious Общински съвет Несебър ще заседава извънредно за обхода на пътя Бургас   Сл. брягstumbleupon Общински съвет Несебър ще заседава извънредно за обхода на пътя Бургас   Сл. брягfacebook Общински съвет Несебър ще заседава извънредно за обхода на пътя Бургас   Сл. брягСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване