10/16/12 21:13
(http://www.klassa.bg/)

Discovery стартира първата си голяма маркетингова кампания в България

Discovery Networks обяви първата си голяма маркетингова кампания за Discovery Channel в България. Медийният гигант продължава да се доближава още повече до българския пазар след като отвори първия си офис в София през Януари тази година. Маркетинговата кампания е една от стъпките, които Discovery Networks предприема през последната година, за да подсили трайното си присъствие на българския пазар. “България е един от нашите ключови пазари, на който създаваме силен екип от професионалисти. Увеличаваме инвестициите си в локализиране на нашите марки, като така подобряваме връзката с нашите зрители. Тази нова кампания ще подсили ценностите на марката Discovery и ще информира потребителите за предстоящите премиери”, сподели Влад Тудосие, регионален мениджър на Discovery Networks CEEMEA.

Със слогана „Ако тази реклама може да бъде откритие, представи си какво е Discovery Channel”, кампанията поставя на фокус уникалното усещане за откритие, което зрителите преживяват, докато гледат канала. Discovery Channel показва полезната информация, съществуващите факти и изненадващите детайли, взети заедно и представени по забавен и увличащ начин. Чрез оригинални визии и изпълнение, кампанията се фокусира върху предстоящи премиери. Вече започнала на 12 октомври, кампанията ще продължи до 20 ноември и включва външна, печатна и онлайн реклама. Концепцията и изпълнението са дело на McCann Sofia за Discovery Networks.

Атрактивната маркетингова кампания промотира новите предавания по Discovery Channel през октомври и ноември. От 18 октомври, 22:00 Discovery Channel представя отблизо огромните инженерни системи, които движат съвременния свят, в чисто новите серии „Обратно броене до сблъсъка“. Всеки епизод разказва за ключови изобретения, които дават възможност на работниците да изпълняват сложни задачи безопасно и точно в най-големите суперконструкции в света. Всеки вторник през окомври от 22:00 зрителите могат да се насладят на търсенето в глобален мащаб на последните гигантски постижения на инженерния гений в чисто новите серии „Световните Топ 5“, които разказват за най-големите механични чудеса под светлината на прожекторите и ги изправят един срещу друг, за да се установи кои са най-добрите сред най-добрите.

Ноември е месецът на големите въпроси и големите отговори. Чисто новата поредица „Как изобретихме света?” е динамичен разказ и високоенергичен анализ на пет изобретения, които определят облика на съвременния свят - мобилни телефони, автомобили, самолети, небостъргачи и оръжия. Във всеки епизод показваме какво е довело до появата им и какъв е откривателският процес. „Как изобретихме света?” стартира на 11 ноември от 22:00 часа. Впечатляващите серии на „От любопитство” се завръщат с втори сезон от 4 ноември в 21:00 ч. Поредицата продължава да дълбае из мистериите на науката, природата и обществото. Шестте нови епизода се представят от известни водещи и търсят отговорите на вечни въпроси.

За допълнителна информация:
Ния Константинова, All Channels PR, nkonstantinova@all-channels.com, тел. 0879 169 726

-КРАЙ-
ЗА ДИСКАВЪРИ НЕТУЪРКС:
Дискавъри Нетуъркс Централна и Източна Европа, Близък Изток и Африка (CEEMEA) е част от документалната медийна компания номер 1 в света Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK). Дискавъри Нетуъркс CEEMEA дава възможност на хората да изследват света и да задоволят любопитството си чрез 9 канала, като ключовите от тях са Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science и Discovery HD Showcase, успоредно с това медийната компания предлага водещи потребителски и образователни продукти и услуги. Ние излъчваме в 99 страни на три континента, а програмите са преведени на 18 езика.



Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване