10/16/12 06:54
(http://radiomilena.com/)

EVN: Не са виновни техниците

nikolai polihronov EVN: Не са виновни техниците

„Няма неадекватни действия на техници, категорично отричам вината да е тяхна”, заяви пред медиите пристигналият представител на EVN Бургас Николай Полихронов.

По настояване на полицията на дежурните служители от нощната смяна им е взета алкохолна проба, която „слава Богу се оказа отрицателна”, продължи Полихронов. По думите му още е рано да се каже каква е причината, тъй като те са дошли само да сменят бушон. „Най-вероятно става дума за дефектна част”, каза Николай Полихронов.

От централата на EVN, която е разположена в Пловдив вече е тръгнал екип към Бургас, предаде gramofona.com.

В момента главният архитект Илиева и представители на Овергаз са се събрали да решат къде да бъде ситуиран изнесеният трафопост, за да могат за подадат захранването с електричество на квартала.

 EVN: Не са виновни техниците

bookmark EVN: Не са виновни техницитеsvejo EVN: Не са виновни техницитеgoogle EVN: Не са виновни техницитеdelicious EVN: Не са виновни техницитеstumbleupon EVN: Не са виновни техницитеfacebook EVN: Не са виновни техницитеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване