10/16/12 15:34
(http://www.klassa.bg/)

Български ден на виното и културата се провежда в Берн

В  сряда в град Берн, Швейцария по инициатива на Министерството на земеделието и храните и Посолството на България в Берн ще се проведе „Български ден на виното и деликатесите”, съобщи пресцентърът на МЗХ.. Целта на събитието е да бъдат представени българските млечни, месни и продукти на розова основа, които са напълно непознати на швейцарския пазар. Изложението ще проведе от 11.00 до 18.00 часа на централния площад  „Waisenhausplatz” и ще даде възможност за осъществяване на контакти с потенциални швейцарски партньори от хотелиерския и ресторантьорския бранш.
Българските продукти ще бъдат разположени на площ 953 кв. м. в осем палатки, оборудвани с щандове.  По повод събитието Посолството на България в Берн организира и Българска културна вечер, която ще се проведе същия ден от 19.00 часа.
Българската делегация ще бъде водена от изпълнителния директор на Изпълнителна агенция по лозата и виното инж. Красимир Коев.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване