10/16/12 10:16
(http://radiomilena.com/)

Двама младежи откраднали 100 лв. от павилион в Каблешково

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление «Полиция» – Поморие по отношение кражбата на сумата от 100 лв., осъществена от павилион за плодове и зеленчуци, разположен в Каблешково, осъществена на 16.09.т.г. около полунощ, чрез огъване на метална охранителна щора, са установени извършителите на деянието – това са : 17 год. А.И. и 18 год. А.А., и двамата от Каблешково. Младежите са направили пълни самопризнания относно извършената кражба. Работата по случая продължава.

 Двама младежи откраднали 100 лв. от павилион в Каблешково

bookmark Двама младежи откраднали 100 лв. от павилион в Каблешковоsvejo Двама младежи откраднали 100 лв. от павилион в Каблешковоgoogle Двама младежи откраднали 100 лв. от павилион в Каблешковоdelicious Двама младежи откраднали 100 лв. от павилион в Каблешковоstumbleupon Двама младежи откраднали 100 лв. от павилион в Каблешковоfacebook Двама младежи откраднали 100 лв. от павилион в КаблешковоСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване