10/17/12 21:03
(http://www.klassa.bg/)

VIP Property Awards 2012 с благотворителна кауза в подкрепа на приюта на отец Иван в Нови хан


Събитията на ВИП Комюникейшън по традиция инициират и благотворителна кауза, съобщават организаторите на годишните награди за иновативно луксозно строителство, архитектура и дизайн VIP PROPERTY AWARDS 2012 - ВИП Комюникейшън. Церемонията, която ще събере най-успешните строителни компании, ще се състои на 19 октомври в хотел Кемпински в София.
Церемонията ще подкрепи човешките ценности с инициативата за подпомагане на приюта за бездомни хора и за изоставени деца в Нови хан, изграден и поддържан от отец Иван.
Приютът се нуждае спешно от храна, тъй като запасите ще бъдат изчерпани до няколко дни. Освен от храна, отец Иван има нужда и от помощ за зимата - закупуване на дървени греди (10/12 ; 8/12 и др.), тръби ПолиПропилен, изолация 300 кв/м , ПВЦ прозорци, готварски печки с водна Риза , дърва и въглища за отопление.
Голямата награда за цялостен принос в луксозното строителство ще бъде връчена на основаната през 1991 г. компания “Бигла III”. Вече две десетилетия тя налага концепцията, че луксозното строителство е успешна инвестиция, с високите строителни технологии и висококачественото изпълнение на всеки отделен елемент от дейността.
Морските градове отново показаха предимство в луксозните инвестиции и бързото им реализиране, като така оправдаха доверието и на руския пазар, който е лидер по покупки в морските ни курорти.
Сред номинираните освен перлата на южното Черноморие - апартхотел „Villa Rome” в Несебър и комплекс Лазур в Бургас, е и луксозният Center Daylight, разположен в комплекс Esteban Soraya в Несебър. Иновативният идеен проект и дизайна на мястото са дело на собственичката и мениджърка на Daylight г-жа Мая Сиракова.
Варна ще конкурира София и Бургас със строителна компания БОРД, която спечели журито и през 2011-а. Фирмата  щурмува конкурса в 5 отделни категории с 3 нови луксозни комплекса:
„Кабакум Бийч Резидънс”, „Варна Саут Бей“ и "Ривиера бей“. И трите проекта са изградени на уникални локации на първа линия, отличими с комбинация на курортен комфорт, добра инфраструктура и близост до голям градски център.

Към конкурса вече има заявено и международно участие - българската компания Perfekt Group, номинирана в категория Луксозен проект на годината със Замъка на Коняка във Франция.

Наградите за луксозно строителство, организирани от ВИП Комюникейшън, включват и друго международно участие - в журито освен журналисти от националните медии и специалисти, своя глас ще дадат и чуждестранни експерти. Сред тях са строителите на хотел Версаче в Дубай - една от водещите компании в Емирствата Gulf Precast Concrete.
Сред номинациите за престижните награди вече бяха обявени новите луксозни метростанции в София. Иновативните и луксозни дизайнерски решения в изграждането им са дело на водещата в бранша фирма "Метатрон МТ".

Ето и категориите за тазгодишните награди:


Цялостен принос в строителството и архитектурата

Луксозно жилищно строителство

Луксозно бизнес строителство

Луксозно обществено строителство

Луксозен градски хотел 2012

Луксозен курортен хотел 2012

Луксозна архитектура и дизайн - ресторант/ клуб

Луксозен СПА Комплекс

Луксозна архитектура и дизайн - сграда

Луксозен Мол 2012

Идеен проект 2012

Пространствен дизайн за интериор и екстериор 2012

Пространствен интериорен дизайн 2012

Пространствен екстериорен дизайн 2012

Мебелен дизайн 2012

Корпоративна идентичност на архитектура и дизайн 2012

Специална награда за Екопринос в архитектурата и стрителството 2012

Специална награда за Опазване на архитектурните резервати

Локация на годината


Повече информация и заявки за участие може да намерите тук: vipcompr.com www.facebook.com/vipcommunication.pr.




-


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване