10/17/12 10:34
(http://radiomilena.com/)

Борисов: БСП да махне от въпроса за референдума думата „Белене“

boiko21 244x300 Борисов: БСП да махне от въпроса за референдума думата БеленеЗаставаме твърдо зад референдума за АЕЦ „Белене”, но настояваме БСП да махне думичката, която прави текста противоконституционен. Това каза министър-председателят Бойко Борисов по време заседанието на Министерски съвет.

Да го формулират като изграждане на нова ядрена централа. За всички българи е ясно, че става въпрос за „Белене”, така че не е нужно да се говори, коментира Борисов.

Така че сме готови в тази посока да действаме. Затова като приключим тук, Цветанов ще отиде до парламента да им каже още веднъж какво е нашето решение, допълни премиерът.

 Борисов: БСП да махне от въпроса за референдума думата Белене

bookmark Борисов: БСП да махне от въпроса за референдума думата Беленеsvejo Борисов: БСП да махне от въпроса за референдума думата Беленеgoogle Борисов: БСП да махне от въпроса за референдума думата Беленеdelicious Борисов: БСП да махне от въпроса за референдума думата Беленеstumbleupon Борисов: БСП да махне от въпроса за референдума думата Беленеfacebook Борисов: БСП да махне от въпроса за референдума думата БеленеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване