10/17/12 22:10
(http://www.klassa.bg/)

Европа – провал или ново начало?

Гледайте на живо по телевизия „България он ер“ срещата на Европейския съвет в Брюксел. Станете част от дебата за бъдещето на Икономическия и валутен съюз, вижте от първо лице оценките за напредъка за въвеждане на Единен европейски банков механизъм, включете се в дискусията за стратегическите партньори на ЕС. Участвайте на живо с въпроси на www.facebook.com/BulgariaONAIR

Денят е четвъртък, 18 октомври,16:45 часа. Телевизията е България он ер, ще предава на живо от Брюксел срещата на Европейския съвет.

Политиците в Брюксел започват поредната си среща на високо равнище, но какво всъщност очакват международните пазари и европейските данъкоплатци?

Отговорите на тези въпроси ще търсят водещите Милена Милотинова и Кузман Илиев. Техни гости ще бъдат Милен Керемедчиев заместник-министър на външните работи в правителството на Сергей Станишев, Веселин Желев специален кореспондент на вестник „Труд“ в Брюксел. По скайп ще коментират проф. Георгиос Плиос от Атинския университет и Аспарух Йорданов-кореспондент на „България он ер“ в Лондон.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване