10/17/12 15:00
(http://www.klassa.bg/)

Скандал на „Даунинг стрийт“ 10 – котките на Камерън и Озборн се сбиха

Котаракът Лари, който живее в резиденцията на премиера на Великобритания Дейвид Камерън и доскоро заемаше поста на едноличен мишеловец, се сби със своята заместничка – котката Фрия, съобщиха британските вестници. Фрия доскоро бе стопанка в резиденцията на финансовия министър Джордж Озборн на „Даунинг стрийт“ 11, но бе извикана на помощ в съседство, след като се оказа, че  Лари  предпочита да спи, вместо да лови мишки в кабинета на премиера.
Боят между двете котки е станал на 16 октомври, разкрива в.“Дейли Телеграф“, който твърди, че се е наложило дежурният полицаи пред резиденцията да ги разтървава. Снимката на инцидента се появи в туитъра на фотографската агенция „Политикъл пикчърс“. След публикуването на снимките, от „Даунинг стрийт“ 10 се наложи да отричат, че между Лари и Фрия има вражда. Лари и преди е бил залавян  да проявява агресия. Веднъж той нападна журналистката Люси Менинг, която правеше репортаж в резиденцията на премиера.
Лари се настани на „Даунинг стрийт“ 10 през февруари 2011 г. Той бе взет от приют за бездомни за традиционната длъжност на главен мишеловец. Преди месец британските медии съобщиха, че е уволнен и заменен от Фрия. Според запознати обаче, за да не бъде обиден. Лари ще остане на мястото си и ще работи съвместно с котката на Озборн.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване