10/18/12 10:14
(http://radiomilena.com/)

ИАНМСП организира търговска мисия до Чехия

IANMSP 300x85 ИАНМСП организира търговска мисия до ЧехияИзпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира търговска мисия до Прага, Чехия, с участието на представителите на българските предприятия. Промоционалната проява ще се проведе в рамките на Седмото заседание на смесената българо-чешка група за икономическо сътрудничество в периода от 25 до 28 ноември 2012 г.

 

В търговската мисия до Чехия ще бъдат включени фирми от секторите: автомобилна промишленост (производство на резервни части и компоненти), пречиствателни станции, химия, нанотехнологии, биотехнологии, инфраструктура. Агенцията поема разходите за самолетен билет и хотелско настаняване за един представител от предприятие. Срокът за подаване на документи за участие е удължен до 26 октомври 2012 г.

Подробна информация за участието в търговската мисия до Чехия с провеждане на двустранни срещи може да бъде получена по телефон 02 940 79 79 или e-mail: a.shopov@sme.government.bg от Александър Шопов, старши експерт в отдел „Международно сътрудничество”.

Сред основните задачи на търговската мисия са: осигуряване на възможности за създаване на преки контакти между български предприятия и потенциални техни чешки партньори за производствено коопериране, увеличаване обема на българския износ за чешкия пазар; внедряване на добри производствени и търговски практики, повишаване на експортната култура; насърчаване на интернационализацията на българските предприятия чрез създаване на бизнес партньорства.

При интерес предприятията следва да представят попълнените документи за кандидатстване лично или да ги изпратят по куриер в срок до 26 октомври 2012 г. на адрес: 1000 София, ул „Леге” № 2-4, за отдел „Международно сътрудничество”.

Търговската мисия до Чехия се организира рамките на дейност 5 „Организиране на промоционални прояви в страната и чужбина” по Проект № BG161PO003–4.2.01-0001 „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.

 ИАНМСП организира търговска мисия до Чехия

bookmark ИАНМСП организира търговска мисия до Чехияsvejo ИАНМСП организира търговска мисия до Чехияgoogle ИАНМСП организира търговска мисия до Чехияdelicious ИАНМСП организира търговска мисия до Чехияstumbleupon ИАНМСП организира търговска мисия до Чехияfacebook ИАНМСП организира търговска мисия до ЧехияСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване