10/19/12 12:32
(http://offnews.offroad-bulgaria.com/)

Министър Московски катастрофира тежко (снимки)

Оглед след катастрофата с министър Ивайло Московски. Снимка: Булфото Оглед след катастрофата с министър Ивайло Московски край село Голец. Снимка: Булфото Оглед след катастрофата с министър Ивайло Московски край село Голец. Снимка: Булфото Оглед след катастрофата с министър Ивайло Московски край село Голец. Снимка: Булфото Оглед след катастрофата с министър Ивайло Московски край село Голец. Снимка: Булфото На картата е отбелязано село Голец край Ловеч, край което катастрофира министър Ивайло Московски. Ивайло Московски катастрофира. Снимка БГНЕС

Транспортният министър Ивайло Московски катастрофира тежко край село Голец, Угърчин, предаде БНР. Министърът, шофьорът, началникът на кабинета му и секретарката му са пострадали. Настанени са в болница в Ловеч.

Московски е със счупена дясна ръка и травма на гърдите. Състоянието му е стабилно, съобщиха за OFFNews от болницата.

Началничката на кабинета му Анжелина Тотева и секретарката му са пострадали. Имат травми и счупвания, но животът им е вън от опасност, съобщи д-р Тихомир Бенев, директор на Ловешката многопрофилна болница за активно лечение, цитиран от “Булфото”.

Катастрофата е станала малко след 14 ч. днес. Автомобил “Фолкваген Голф” навлязъл в насрещното движение и се ударил челно в министерската кола, която е била с включени специални светлини, обясниха от МВР за OFFNews. “Голф”-ът изпреварвал аварирал по посока София ТИР и автомобили зад него. Колите зад ТИР-а изчаквали да спре движението в насрещното платно, за да изпреварят ТИР-а. “Голф”-ът обаче предприел изпреварване и се ударил челно в автомобила, в който пътувал Московски.

Към момента няма информация шофьорът или пътувал в автомобила му да е пострадал.

Министърът е пътувал с автомобил на транспортното министерство, а не на НСО, уточниха от Националната служба за охрана.

Веднага след катастрофата от центъра за спешна помощ в Ловеч са изпратили два спешни екипа към мястото на инцидента, за да транспортират ранените в болницата в Ловеч. След задължителните прегледи пострадалите ще бъдат транспортирани в София.

В болницата е и министър Томислав Дончев, както и цялата областна дирекция на полицията в Ловеч, начело с комисар Георги Иванов.

Заради тежката катастрофа на първокласен път I-4 между 41 и 42 км (Ловешка област) пътят е затворен и движението в двете посоки. Движението се отбива през с. Голец и отново на I-4, съобщиха от Агенция “Пътна инфраструктура”.

Днес министър Московски трябваше да посети Габрово, да направи инспекция на ремонта на жп гарата в Плачковци, пострадала при пожар в началото на годината, след което – да открие изнесено работно място на пощенската станция Габрово. По-късно министър Ивайло Московски, заедно с министрите Томислав Дончев и Делян Добрев, трябваше да участват в кръгла маса „Традиция и предизвикателства”.

The post Министър Московски катастрофира тежко (снимки) appeared first on OFFNews Новини.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване